dinsdag 2 november 2010

Föhn fotografeert voor jarige 'TheatersTilburg'!

Vanwege haar 50 jarig bestaan in 2011, heeft de Theaters Tilburg Föhn uitgenodigd een fotografische visie te geven op haar aanwezigheid in het culturele leven van Tilburg.

Föhn exposeert met nieuw werk over de schouwburg en de aanwezigheid van de schouwburg in de Tilburgse gemeenschap. Föhn exposeert zijn foto's van Januari tot Maart 2011 in de Foyer van de Concertzaal van Theaters Tilburg. Toegang is gratis.

Föhn is een fotografencollectief bestaande uit 10 leden. In deze expositie doen 6 van de 10 leden mee. Föhn fotografeert overwegend vanuit een documentaire inslag en probeert een uitspraak te doen over de manier waarop de mens zich verhoudt tot zijn omgeving. Föhn onderzoekt daarnaast de taal van fotografie in het hier en nu, maar ook in verleden en toekomst.

Al eerder exposeerde Föhn zijn fotografie in Kunstpodium T, Foto Universalis: Een onderzoek naar de universele fotomomenten in onze familiealbums. Op deze pagina vind je korte uitleg per fotograaf over het project wat ieder uitvoert ter gelegheid van de 50e verjaardag van Theaters Tilburg